StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Жоржик-коржик, перший дзвіночок!": у Мережі з'явилися перші фото онука Меладзе

11 червня 2024, 21:34
11783
Бабуся новонародженого, перша дружина Валерія Меладзе Ірина Малухіна, не змогла стримати емоції.
Валерій Меладзе з донькою Софією
Валерій Меладзе став дідусем - перші фото онука Валерія Меладзе / колаж: Главред, фото: https://www.instagram.com/irinameladze_

10 червня Валерій Меладзе вперше став дідусем. Онука співаку народила його середня донька від Ірини Малухіної (Меладзе) Софія.

У родині Меладзе з'явився хлопчик, якого назвали Георгієм. Сьогодні Ірина, бабуся новонародженого, опублікувала у своєму блозі в Instagram його перші фото.

"Напитися, поститися, кричати, обійматися і плакати, і тихо молитися, і сховатися, і гарно вбратися... І все це хочеться одночасно... Жоржик-коржик, перший дзвіночок! Триразове "УРА!" і Слава Богу!" - поділилася емоціями, що переповнюють її з нагоди народження онука, Ірина Меладзе.

відео дня

У кадри потрапили маленькі ніжки Георгія та його тато, Сава Байбаков, який дбайливо тримав свого первістка на руках. При цьому обличчя чоловіка Софії Меладзе осявала абсолютно блаженна посмішка.

зять і онук Валерія Меладзе
Валерій Меладзе став дідусем - перші фото онука Валерія Меладзе / колаж: Главред, фото: https://www.instagram.com/irinameladze_

Хто такий Валерій Меладзе?

Валерій Меладзе - російський співак, музичний продюсер, телеведучий і актор; заслужений артист Російської Федерації (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008).
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. Після цього потрапив до "чорного списку" артистів, розкритого виданням "Агентство".

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що звинувачений в аб'юзі Костянтин Войтенко вдруге одружився. З першою дружиною актор розлучався важко, а на весілля з другою прийшов весь у чорному.

Також український актор, режисер і воїн ЗСУ Ахтем Сеітаблаєв зізнався, як опинився на милицях. Він розкрив подробиці травми, через яку йому довелося перенести операцію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти