StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Юрія Нікітіна поскаржилася на безглузде випускне вбрання дочки продюсера

28 червня 2023, 22:01
Поліна Нікітіна шокувала Ольгу Горбачову незвичайним ансамблем для святкового вечора.
Ольга Горбачова та Юрій Нікітін з дітьми
Ольга Горбачова показала безглузде випускне вбрання Поліни Нікітіної / колаж: Главред, фото: instagram.com/gorbachovaolga

Цього року старша донька співачки Ольги Горбачової і музичного продюсера Юрія Нікітіна Поліна закінчила школу в США. Ця подія викликала у артистки філософський настрій.

На своїй сторінці в Instagram Горбачова стала міркувати про те, що лише тепер повною мірою усвідомила, що одного разу їй доведеться "відпустити" Поліну, і прийдешній випускний - відмінний час щоб почати готувати до цього і себе, і доньку.

Дружина Нікітіна дала дівчині можливість самостійно обрати святкове вбрання. "Я зрозуміла це (необхідність відпустити - прим. редактора), коли вимагала купити підбори на випускний, а Поліна пручалася. Я образилася, але зрозуміла, що прийшов час відчепитися від неї назавжди. Хай хоч в шкарпетках йде", - ділиться переживаннями Горбачова.

відео дня

Співачка була сильно здивована і обурена, що старша дочка сприйняла її слова, кинуті зопалу, буквально - для випускного вечора Поліна Нікітіна обрала яскраво-помаранчеву сукню в блискітках, бордові капронові шкарпетки до середини ікри і коричневі босоніжки на плоскому ходу.

Мама випускниці від такого вибухового поєднання у вбранні залишилася явно незадоволеною.

Поліна Нікітіна
Ольга Горбачова показала безглузде випускне вбрання Поліни Нікітіної / колаж: Главред, фото: instagram.com/gorbachovaolga

Раніше про кардинальну зміну іміджу повідомила український парамедик і волонтерка Юлія Паєвська з позивним "Тайра" - завдяки одній стильній деталі вона стала виглядати, як підліток.

Також змінами в зовнішності здивувала Віра Брежнєва - співачка після 40 років прийняла рішення надалі не використовувати фільтри для Селфі, і показала, до чого привів її експеримент.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти