StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Шкодую, що були такі часи": Міка Ньютон розповіла про участь в російському серіалі "Кадети"

21 травня 2023, 22:21
Тоді їй говорили, що це добре та правильно, згадує Міка Ньютон.
Міка Ньютон, Кадетство
Міка Ньютон висловилася про свої пісні в російських "Кадетах" / instagram.com/mikanewton, imdb.com

Українська співачка Міка Ньютон була "голосом" російського телесеріалу "Кадетство" - її пісні "В полоні", "Білі коні", "Лунопарк", "Факт", "Таєш", "Аномалія" звучали практично в кожній серії.

З того моменту минуло 17 років, але артистку всі її запитують, чи не шкодує вона зараз, що взяла участь у зйомках проекту в країні-окупанті. На своїй сторінці в Instagram Ньютон дала чесну відповідь.

Співачка зазначила, що в той період її творчості, вона не приймала рішення самостійно, так як була ще занадто юна, і вона робила те, що велить їй продюсер (продюсером Мікі Ньютон з 16 років і на той момент був Юрій Фальоса - прим. редактора).

відео дня

"Я підписала контракт в 16 років, мені не давали приймати рішення. На жаль, я собі не належала... А коли ти молодий, ти думаєш, що дорослі знають краще...", - згадує Міка.

Втім, нині артистка зазначає, що з жалем озирається назад, коли їй насаджували любов до мови і культури країни-окупанта: "я шкодую, що були такі часи, коли нам вселяли, що бути в росії - це круто, і мова їхня - це круто... В учбових закладах викладали російською, національні новини російською... І це шок, коли я зараз про це думаю. ... Я вірю, що Україна стане наймогутнішою у світі. І зроблю все для того, щоб представляти її, як найкраще зі своєї сторони!"

Міка Ньютон, Олександр Головін
Міка Ньютон висловилася про свої пісні в російських "Кадетах" / instagram.com/mikanewton

Нагадаємо, раніше легенда світової поп-музики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу на наймасштабнішому британському музичному фестивалі Гластонбері. Він розмахував українським прапором і навмисно виключив хіт The Beatles ‒ Back in the U.S.S.R. ‒ з цього концерту і всіх майбутніх виступів.

Пізніше повідомлялося про те, що легенда французького кіно Ален Делон приєднався до проекту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier та посольства України. В його рамках 86-річний легендарний актор прочитав вірші українського Кобзаря Тараса Шевченка, І взяв інтерв'ю у президента України Володимира Зеленського.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти