StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Земфіра подала до суду і вимагає скасувати статус "іноагента"

13 травня 2023, 15:43
Для співачки Земфіри з якоїсь причини важливо не вважатися іноагентом в РФ.
Земфіра, Росія
Земфіра, Росія / Колаж фото УНІАН і https://ua.depositphotos.com/

Російська співачка Земфіра, яка підтримала Україну у протистоянні та військовому нападі Росії, направила судовий позов до Міністерства юстиції.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, в ньому вона зажадала визнати незаконним присвоєння цього статусу. Заяву подали представники співачки ще 10 травня.

Відзначимо, що поки немає інформації щодо того, що вирішить російський суд.

До речі, російську співачку Земфіру визнали іноагентом в лютому 2023 року. Мін'юст терористичної Росії тоді зазначив, що знаменитість відкрито підтримувала Україну у війні проти, а також давала концерти в "недружніх країнах".

Також з її вуст лунали слова проти напад агресора-Росії на Україну. Артистка, дійсно, кілька разів під час виступів висловлювалася щодо загарбницьких дій Росії і закликала до миру. А також випустила кілька композицій, які пов'язані з цією темою.

На відео - в чому феномен російської співачки Земфіри:

Нагадаємо, раніше легендарна російська співачка Земфіра, яка засудила путінський режим і вторгнення Росії в Україну, ще раз виступила з антивоєнною промовою на своєму концерті - цього разу в Лондоні.

Раніше Міністерство юстиції терористичної Росії, яка веде жорстоку війну проти України, поповнило список "іноземних агентів", включивши в нього вісім осіб, у тому числі співачку Земфіру.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти