StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зеленська вразила "військовим" луком у перший день президентського візиту до США

19 вересня 2023, 16:52
2455
Президент і перша леді України з'явилися в Нью-Йорку в стильних аутфітах від вітчизняних дизайнерів.
Олена Зеленська
Олена Зеленська прибула в Нью-Йорк - докладний розбір образу / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Президентське подружжя, Володимир і Олена Зеленські, прибули до США, щоб взяти участь у 78-ій Генеральній Асамблеї ООН. Для іноземного візиту вони традиційно обрали вбрання, створені українськими брендами. Знімки з'явилися на їх офіційних сторінках в соціальних мережах.

Гарант підтримує модну тенденцію, яку прийняв з перших днів повномасштабної війни в Україні - стриманий кежуал у відтінках хакі. Так в Нью-Йорку Володимир Олександрович з'явився в лонгсліві-поло від Damirli з вишивкою у формі тризуба на грудях, і брюках в тон.

Аутфіт першої леді підкреслив її бездоганний стиль, і вже розбирається багатьма відомими виданнями. У ньому побачили певний меседж, адже її костюм виявився своєрідним переосмисленням військової форми, а Зеленська в ньому - втіленням образу сильної української жінки в умовах війни.

відео дня

Так Олена Зеленська одягла костюм з осінньо-зимової колекції 23/24 "Мрія" від української дизайнерки Христини Бобкової. Жакет з накладними кишенями і широким поясом та класичні брюки зі стрілками кольору кемел перша леді доповнила гостроносими туфлями човниками і масивним намистом з намистин у відтінках коричневого.

Олена Зеленська зробила укладку з косим проділом; в макіяжі вона дотримувалася стриманих тонів згідно етикету офіційних зустрічей в денний час.

Олена та Володимир Зеленський
Олена Зеленська прибула в Нью-Йорк - докладний розбір образу / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Раньше Євген Клопотенко несподівано висловився про Олену Зеленську. Кулінар співпрацював з першою леді, і у нього часто запитують думки про сім'ю президента України.

Також Олена Зеленська розсекретила, на кого вчиться дочка президента, 18-річна Олександра, та як проходив вибір майбутньої професії - хто приймав остаточне рішення, і де саме вона здобуває освіту.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти