StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Переосмислена класика: Олена Зеленська захопила публіку стильним аутфітом

18 вересня 2023, 23:31
Перша леді України виступила в бездоганно підібраному образі з національними мотивами.
Олена Зеленська
Олена Зеленська показала новий лук під час виступу на саміті / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України Олена Зеленська під час повномасштабної війни в Україні стала не лише обличчям нашої країни, а й у всьому світі - обличчям боротьби за свободи та цінності незалежних людей.

На днях вона виступила онлайн на 10-му Азійському саміті Інституту Мілкена, де розповіла про способи протистояння російській агресії, а також про Формулу миру, яку пропонує Україна. Крім того Зеленська подякувала міжнародним партнерам за підтримку.

Відеофрагментом свого виступу вона поділилася в Instagram. Крім суспільно важливої роботи, підписники відзначили і бездоганний стиль першої леді.

відео дня

Олена Зеленська та її стиліст цього разу вирішили звернутися до класики - дружина гаранта виступила в чорному двобортному піджаку зі стильною вставкою з білою вишивкою. У прикрасах вона була стриманою та обрала кулон-тризуб від українського бренду Gunia Project. Завершила образ легка укладка і денний макіяж в пастельних тонах.

Олена Зеленська
Олена Зеленська показала новий лук під час виступу на саміті / instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Євген Клопотенко несподівано висловився про Олену Зеленську. Кулінар співпрацював з першою леді, і у нього часто запитують думки про сім'ю президента України.

Також Олена Зеленська розсекретила, на кого вчиться донька президента, 18-річна Олександра, і як проходив вибір майбутньої професії - хто приймав остаточне рішення, і де саме вона здобуває освіту.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти