StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Заїжджай в гості: горілки вип'ємо, ведмедя погладиш": росіяни відреагували на пост Уілла Смітта з російським треком

20 січня 2023, 10:25оновлено 20 січня 2023, 12:29
Актор обрадував свою російську аудиторію, запостивши російський трек. Росіяни вирішили, що актор на боці зла.
Вілл Сміт
Вілл Сміт / EPA / UPG

Голлівудський актор Вілл Сміт, схоже, скотився в черговий скандал. На своїй сторінці в Instagam він написав пост, в якому показав, як знімаються деякі епізоди кіно.

Він опублікував відео, як іграшкова машинка їде по біговій доріжці, а її в цей час знімає камера. Своє відео він супроводив треком російського виконавця, який сильно обрадував його російську аудиторію.

"Ви будете здивовані, скільки фільмів було знято саме так", - написав артист.

Зокрема, росіяни, які виступають за війну і вбивства в Україні, масово прийшли на сторінку Вілла, вирішивши, що таким чином він вирішив популяризувати російську культуру і мову.

"Will, заїжджай в гості, горілки вип'ємо, ікри пожеремо, ведмедя погладиш", "А що, збори тепер тут будуть? Де рецепти дерунів?", "Якщо вже всі тут зібралися піднімемо важливе питання: чим ви годуєте свого ведмедя? А то у мого шерсть зіпсувалася", "Теж зайшов в коменти щоб подивитися скільки тут росіян", "Я дізнався що у мене є величезна сім'я", - пишуть в коментарях вони.

'Заїжджай в гості: горілки вип'ємо, ведмедя погладиш': росіяни відреагували на пост Уілла Смітта з російським треком

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 65-річний голлівудський актор Джуліан Сендс відправився підкорювати гори Каліфорнії, відтоді про нього нічого не чути.

Джуліан Сендс, британська зірка кіно, номінованих на "Оскар", в тому числі за фільм "кімната з видом", пропав безвісти майже тиждень тому в "надзвичайно небезпечному" Каліфорнійському гірському масиві, де за останні тижні загинули два туриста.

Офіцери намагалися знайти зірку в суботу, але були змушені відмовитися від рятувальної операції, оскільки шторм вибухнув, і з тих пір було недостатньо безпечно відправляти рятувальні команди назад. З тих пір фахівці за допомогою вертольотів і дронів розшукують актора в гористій місцевості всього в 40 милях від центру Лос-Анджелеса, де зірка живе з 2020 року. Але його місцезнаходження так і не було знайдено.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти