StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

За Росію : у російської ведучої-путіністки віднялася половина обличчя

21 січня 2023, 18:20оновлено 21 січня 2023, 20:43
Путіністка повідомила, що нападки в мережі позначаються на її дорогоцінному здоров'ї.
Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева / modnohod.ru

Путіністка, мерзенна і стара ведуча Лера Кудрявцева, яка мало не в перших рядах виступила за вбивства мирних українців, насильство українських жінок і дітей, несподівано поскаржилася на здоров'я через війну.

Як пише видання "Стархіт", Кудрявцева нібито "важко переносить атаки в мережі, переживає, що позначається на здоров'ї" (українці, ви знаєте, що робити - авт.).

"Я слухаю деяких психологів в Інтернеті, тому що іноді вже не виводжу... у мене на тлі всіх цих подій віднялася частина обличчя — ліва половина на нервовому грунті немов оніміла. Я думаю, це наслідки стресу, нерви..." — відверто сказала Лера, яка сама виховує малолітню доньку, але продовжує радіти смерті таких же дітей в Україні.

Також блондинку сильно зачіпає позиція тих, хто мовчить. "Я, звичайно, теж могла промовчати. Але не стрималася. Вже вибачте. І мене дратує, що намагаються зробити ідіотами всіх, хто за Росію", — сказала вона.

"Ми досі намагаємося розібратися у всьому, що відбувається. До цих пір! Замовкніть або підтримуйте! Якщо живете в Росії і любите свою країну, підтримуйте наших", — сказала вбивця.

Нагадаємо, раніше Кудрявцева повідомила, що її нудить від своїх же російських земляків.

І виною цьому війна в Україні. Але старіючу Діву нудить не від того, що її земляки вбивають і гвалтують українських жінок і дітей. Це якраз вписується в її картину світу.

Нудить її від іншої категорії росіян, а саме тих, хто не підтримує війну і не пішов на угоду з совістю.

Нагадаємо, раніше Кудрявцева висловилася про особливості російського менталітету, завдяки якому, ця нація підтримує вбивства мирних громадян сусідніх країн.

"Захід не врахував наш менталітет. Чим більше нас ненавидять, тим могутніше ми тримаємо один одного за руки і тим сильніше наше згуртування", - хвалиться вікова телеведуча особливостями російського менталітету, маючи на увазі загальний захват росіян з приводу жорстокого військового вторгнення Росії в Україну, злодійства, а також насильству жінок і дітей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти