StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юрій Великий порвав Мережу новою пародією на російського окупанта Ваню

28 лютого 2024, 16:24
Актор студії" Квартал 95 " Юрій Великий знову порадував пародією на російського окупанта Ваню і його дружину Настьку, яку зіграла Анастасія Оруджева.
Великий, пародія Ваня
Юрій Великий випустив пародію на окупанта Ваню / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Актор і сценарист студії "Квартал 95" Юрій Великий в черговий раз випустив пародію на російського окупанта Ваню. Про це він розповів у студії"Сніданку з 1 +1".

"Окупант Ваня і його дружина Настюха не з'являлися на моєму YouTube-каналі вже десь півтора року. Востаннє цю парочку глядачі могли бачити в сатирично-патріотичній комедії"Бункер". Я думав, що ці персонажі незаслужено забуті. Подзвонив Насті Оруджової і запропонував записати нову пародію. Але у нас зараз якраз репетиції нових концертів "єдиного кварталу", у Насті ще якісь свої зйомки, тобто часу особливо немає. Але вона погодилася. Каже:"Добре, давай, я спробую щось записати вночі". І я свою частину також знімав вночі. І вже на наступний день у нас була нова пародія на Ваньку і Настюху", – розповів Великий.

Комік також розповів, які з цих персонажів його найулюбленіші.

"Улюблених пародій у мене дуже багато. Мені подобаються ті самі пародії, які найбільше сподобалися глядачам. Це і пародія на інтерв'ю Оскара Кучера Юрію Дудю. І пародія на туристку, яка не хотіла їхати з Криму. До речі, після першої пародії на туристку, я зняв ще три про неї. І глядачі в коментарях завжди пишуть, що це один з найулюбленіших образів. Мені здається, що саме такі персонажі – з народу, а не пародії на конкретних публічних особистостей, найбільше подобаються людям. Звичайно, погано, що у нас є стільки поганих приводів для таких жартів і пародій. Але ми повинні висміювати наших ворогів і будемо це робити, тому що це потрібно людям – я бачу це за кількістю переглядів кожної пародії", — подижил Великий.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на Аллу Пугачову в Росії завели справу. Примадонна нібито виявилася злісною неплатницею комунальних послуг, за що на неї навіть подали до суду.

Також її чоловік Максим Галкін висміяв музичного критика Cергія Сосєдова, який довгі роки працював в Україні, а тепер став одним з найвідданіших рупорів кремля і поширює роспропаганду.

Інші новини про Аллу Пугачову і Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти