"Всім раджу!": Євген Кошовий поділився планами на Великдень

17 квітня 2020, 18:19
Ведучий Improv Live Show на Новому каналі Євген Кошовий розповів про сімейні традиції на Великдень.
Євген Кошовий
Євген Кошовий заговорив про Великодень / УНІАН

Артисти з-за своєї зайнятості дуже цінують час, яке можуть провести з рідними. Євген Кошовий – не виняток - він багато працює і часто буває в роз'їздах. Але, коронавірусний карантин вибудував свої плани, і Євген Кошовий проводить Великдень з сім'єю.

"Як і для багатьох українців, у нашій родині Великдень завжди була великим святом, і відзначали ми її завжди в сімейному колі. В основному зустрічали гостей вдома, але іноді і самі могли сходити до друзів з святкової кошиком", – розповів Євген Кошовий.

Євген Кошовий поділився, як його сім'я переживає коронавірусний карантин в 2020 році.

відео дня

"У цьому році з-за карантину свято я, природно, проведу вдома, з найближчими. Власне, з тими, з ким ось уже п'ятий тиждень карантину і проводжу. І всім так раджу зробити, щоб хвиля коронавіруса не спалахнула ще з більшою силою", - підкреслив Кошовий.

Євген Кошовий
Євген Кошовий / Новий Канал

Але і в тісному сімейному колі зірка Нового каналу не відмовить собі в ласощах.

"Ми – за традиційний святковий стіл. Крім пасочок і крашанок я люблю, щоб була ковбаска домашня, сальця, а якщо і смажена картопелька, та ще з лисичками, взагалі бомба!", - із задоволенням зізнався Кошовий.

Але, головне, що це світле свято Євген проведе з гумором. Адже почуття гумору у нього прекрасне. В чому ви можете переконатися, подивившись нові випуски Improv Live Show на Телепорталі.

Крім того, не варто забувати, що Євген Кошовий став провідним Ліги Сміху і грає у Вечірньому кварталі - проектах Студії 95.

Що приготувати для Пасхи 2020 - читайте в нашому матеріалі саме смачне святкове меню.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти