StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я дуже винна": Лобода дала велике інтерв'ю, де визнала свої помилки перед Україною

6 вересня 2022, 11:20
Співачка відверто розповіла про свою сім'ю, про те, як починалася війна, а також про те, що вона відчуває щодо своєї країни.
Світлана Лобода
Світлана Лобода / Скріншот YouTube

Українська співачка Світлана Лобода, яка з початку війни стала на бік України і виїхала з Росії, де жила і працювала останнім часом, дала велике інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій на YouTube.

На питання про те, що змінилося в її житті з 2014 року і чому так змінилася її позиція щодо України, Лобода відповіла:

"Я дуже помилялася, я дуже винна, я дуже винна, що я була байдужа і не цікавилася тим, що відбувалося в моїй країні. Я зараз бачу, що все дуже однозначно: є війна в моїй країні, я її відчула на собі, на своїх рідних. І тепер моя позиція не може бути іншою. Вона на боці моєї країни, моєї сім'ї, моєї Батьківщини, моєї команди, людей яких я люблю, за яких у мене дуже болить душа і серце".

Артистка також розповіла про те, як вона вивозила людей. За її словами, вона організувала членів своєї команди, які допомагали евакуювати сім'ї з Ірпеня. Лобода також поділилася труднощами при вивезенні своєї сім'ї, коли вже був зруйнований Ірпінський міст. Родині Лободи довелося виїжджати лісовими стежками, по болотах, замінованих полях.

"Вони молилися, щоб дістатися. Нам вдалося їх врятувати", - розповідає Лобода.

"Багато моїх шанувальників з Росії говорять мені, що я їх залишила. Я українка, я люблю свій рід, свою сім'ю. Я могла спокійно знаходиться в Росії. Але я усвідомлено розуміла, що з перших днів війни я буду зі своєю країною до кінця", - говорить Лобода

"Як я могла залишитися в Росії, виходити на сцену, співати і посміхатися, коли в моїй країні таке горе", - запитує вона.

На питання про інших відомих українців, які залишилися в Росії і продовжують мовчати, Лобода відповіла, що війна рано чи пізно закінчиться і їй доведеться відповісти на питання: "мамо, що ти робила, коли Росія напала на Україну". "Мені хочеться відповісти, що я вибрала сторону світла", - говорить зірка.

"Я була артистом номер один в Росії. Але я не можу піти на угоду зі своєю совістю. Я хочу залишитися людиною, в людській подобі. Я не хочу, щоб мені перед собою було соромно", - ділиться вона.

Нагадаємо, раніше Лобода виклала своє фото і підписала його: "Йду на спорт. Я повинна бути сильною. Попереду новий тур".

Раніше продюсер Володимир Гінзбург повідомив РосСМИ, що співачка "поділилася радісною новиною". За його словами, виявляється, Лобода збирається найближчим часом відвідати РФ і заспівати на двох приватних концертах. Хто є замовниками, артистка продюсеру не повідомила.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти