StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я не ангел": колишній чоловік Лорак вперше прокоментував чутки про розлучення

26 жовтня 2023, 11:48
Мурат Началджіоглу попросив поважати його особисті кордони.
Мурат Налчаджіоглу, Лілія Реус
Мурат Налчаджіоглу і Лілія Реус одружилися 4 місяці тому / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

Колишній чоловік співачки-запроданки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу вперше прокоментував можливе розставання зі своєю новою дружиною, весілля з якою він зіграв буквально 4 місяці тому.

Зовсім недавно стало відомо про те, що візажистка і дружина турецького бізнесмена видалила всі спільні фото зі своєї сторінки в Instagram.

Тепер же чоловік вирішив внести якусь ясність і прокоментував ситуацію зі своєю дружиною. Зокрема, він просить поважати його право на особисте життя.

відео дня

"Прошу вас поважати мої особисті кордони і не ставити питання щодо особистого життя. Я ніколи не обговорював і не маю наміру обговорювати своє особисте життя! Я завжди вибирав мовчання і зараз вибираю мовчати. Я не людина шоубізнесу або соцмереж. Я проста і справжня людина. Це не означає, що я ангел, я просто людина. Прошу не обговорювати мене і мою сім'ю", - звернувся до шанувальників Налчаджиоглу на своїй сторінці в Instagram.

Мурат Началджіоглу попросив залишити його в спокої
Мурат Началджіоглу попросив залишити його в спокої / скріншот Instagram / muratnalca

Нагадаємо, раніше Мурат Началджіоглу розповів, що перебував у Туреччині з особистих питань, а також вирішував проблеми зі здоров'ям - бізнесмен переніс операцію, в подробиці якої він, втім, не став присвячувати передплатників.

Відзначимо, через 4 місяці офіційного шлюбу в ЗМІ стали ходити чутки про те, що Реус і Налчаджіоглу більше не разом. Ці плітки підігріла Лілія: раніше її сторінка в Instagram рясніла спільними фото з Муратом, а в шапці її профілю був підпис, що вона є його дружиною, з посиланням на його блог.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти