StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я ще та стерво": Кацуріна розповіла, як почалися стосунки з Дантесом

26 вересня 2022, 23:41
Даша Кацуріна у відвертому інтерв'ю зізналася, як все починалося.
Даша Кацуріна і Володимир Дантес
Даша Кацуріна і Володимир Дантес / instagram.com/dasha_katsurina

Колишня дружина ресторатора Міші Кацуріна і нова дівчина українського співака Володимира Дантеса Даша Кацуріна поділилася деталями розлучення зі своїм чоловіком.

За її словами, вона занадто багато вихлюпувала свого негативу у відносинах і не давала особистого простору чоловікові. "Не потрібно так багато працювати разом, треба давати простір один одному. Ми зліпилися дуже з Мішею. Це не прикольно. Зараз я аналізую всі свої вчинки в цих попередніх відносинах і розумію – як він жив всі сім років? Я розумію, що я стерво ще та", – розповіла Кацуріна в інтерв'ю Василині Фроловій.

За словами Кацуріної, розлучення застало її, коли вона з дітьми виїхала в Будапешт. А ось відносини Кацуріної з Дантесом почалися вже після їх розлучень. Даша розповіла, що співак її багато підтримував. Коли почали жартувати, що вони разом, закохані теж спочатку з гумором на це реагували. Втім, фліртували один з одним.

"Нам класно удвох. Я не можу не сказати, що у нас там флірту не було, коли все це почалося. Ми щось могли один одному закидати, тобто скидати один одному коментарі, жартувати. Ми дуже довго дружили, він близька мені людина. Він бачив Мене і на похмілля, і не в дуже гарному настрої, хорошому або не хорошому, вранці і ввечері. Він мене бачив будь-хто. Коли ці відносини почалися, вони не почалися з нуля. Ці відносини, вони побудовані на дружбі. Тому вони дуже міцні, щирі. Я знаю про нього дуже багато, його негативних рис, а він мої. І ми з цим погодилися, коли почалися стосунки", - розповіла Даша.

Нагадаємо, раніше Кацуріна поділилася, що першою людиною, якій вона розповіла про розлучення, був музикант і комік Володимир Дантес.

Міша і Даша Кацурины, а також Дантес з Дорофєєвої оголосили про своє розлучення практично одночасно: і якщо співаки до того моменту вже не жили разом і давно прийняли рішення про розставання, відхід Михайла Кацуріна для дизайнерки був справжнім шоком.

Тим більше, що пішов він до Дорофєєвої. Під враженням від таких новин, Кацуріна зателефонувала Дантесу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти