StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я гідна свого титулу королеви": новоспечена місіс Крим відповіла на хейт

2 червня 2022, 22:55
538
У перший день вона не знаходила собі місця і не спала всю ніч.
'Я гідна свого титулу королеви': новоспечена місіс Крим відповіла на хейт
Фото RNBEE

Новообрана "місіс Крим" Ольга Валєєва, чия колоритна зовнішність розбурхала мережу, виявилася не готова до хвилі негативу на свою адресу. Жінка заявила, що люди жорстокі і просто не вміють дивитися на красу під іншим кутом, пише Таблоїд.

Як зізналася 34-річна Ольга, в перший день вона не знаходила собі місця і не спала всю ніч.

"Всі знімки, що потрапили в соцмережі, найневдаліші в моєму житті! На фото підібраний якийсь ракурс, при якому я здаюся втричі більше!",- розповіла вона.

відео дня

читайте такожЕкс-чоловік Дженніфер Лопес одружується на "Міс Парагвай" , на 23 роки молодший за нього

"Дуже шкода, що люди такі жорстокі і злі. Але одне можу сказати точно, що ті, хто пише гидоту, точно не щасливі, не мають нормального особистого життя, незадоволені. Кожна хотіла б опинитися на моєму місці, взяти участь в конкурсі краси, вийти на сцену в красивій сукні і, тим більше, бути переможницею і забрати свою корону! Але чи кожна здатна це зробити?",- обурилася Валєєва.

"Місіс" підкреслила, що вона - людина сильна за характером і морально стійка. На її думку, слабку дівчину таке цькування могло б навіть довести до суїциду.

"Люди не звикли дивитися на красу під іншим кутом. Вся критика, яка зараз впала на мою адресу, звалилася через мою неординарну зовнішність. Так, У мене багато тату на тілі. Так, У мене яскраві руде волосся. Так, У мене, як і у більшості дівчат зараз, збільшені губи. До слова, вони не такі великі. Але це не заважає мені бути талановитою і красивою!",- підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше російська актриса Оксана Фандера, яка народилася в Одесі, опублікувала фото українського прапора і процитувала вірш поетеси Ради морської, присвячений її рідному місту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти