StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російська актриса вивісила на балконі прапор України

31 травня 2022, 17:17
Вона не боїться висловлювати свою думку.
Російська актриса вивісила на балконі прапор України
Оксана Фандера, фото Комсомольська правда

Російська актриса і фіналістка першого радянського конкурсу краси" Московська красуня " Оксана Фандера на четвертий місяць широкомасштабної війни Росії проти України чітко висловила свою позицію.

Як пише "Оглядач", знаменитість, яка народилася в Одесі, опублікувала фото українського прапора і процитувала вірш поетеси Ради морської, присвячений її рідному місту.

читайте такожМогилевська шокувала страшним відео, як поруч з жінкою розірвався снаряд

відео дня

На знімку в Telegram-каналі фандери видно собаку на балконі, яка дивиться на великий прапор України. Фотографію актриса підписала коротко:" мамі – місту О", що співзвучно з назвою вірша.

Актриса останнім часом Фандера часто публікувала пости з певними натяками. Кілька днів тому вона розмістила фото, на якому її собака сидить в автомобілі і дивиться в прочинене вікно на красиві пейзажі. На лузі пасеться чорний кінь.

"Справжня свобода починається по той бік відчаю. Свобода-це не те, що вам дали. Це те, що у вас не можна відняти", – філософськи зазначила зірка.

Нагадаємо, раніше українська співачка, модель і екс-учасниця дівочої групи ВІА Гра Еріка Герцег замовчувати війну в Україні. У вересні 2020 року, після того, як вона остаточно покинула колектив, артистка вирушила будувати кар'єру в Алма-Ату.

Пізніше вона перебралася до Угорщини, звідки родом її батько. На своїй сторінці в Instagram Герцег оголосила, що стала однією із зіркових наставниць нового сезону шоу Х-фактор в Угорщині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти