StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Боротися не треба": Melovin розповів, як живе з невиліковною хворобою

21 лютого 2024, 15:36
Відомий український співак Melovin відверто зізнався, як змінилося його життя.
Melovin
Melovin поділився, як живе з діабетом / колаж Главред, фото: instagram.com/melovin_official

Melovin не приховує свою хворобу і розповів, як він змінив свій звичний графік. Співак змушений постійно вимірювати рівень цукру в крові, за його словами, він це робить постійно.

Про це він розповів в ефірі "Люкс ФМ":

"Я постійно контролюю цукор в крові. Я контролюю його під час їжі, після їжі, через дві години після їжі, до їжі. Це перманентно відбувається. І це повністю зміна твого графіка звичного життя. Це не вирок. Це інші твої норми", - констатував артист.

відео дня

Додамо, у Melovin діагностували невиліковну хворобу – цукровий діабет типу MODY. Співак повністю відмовився від вживання алкоголю і схуд на 15 кг.

"Боротися не треба. Треба просто змінювати своє життя, контролювати рівень цукру, не вживати високоглікемічні продукти. Так, це інше життя – воно сильно відрізняється від того, яке було у мене до того, але воно щасливіше. Єдине - було складно картоплю не їсти, але завжди є батат", – сказав артист.

Варто зазначити, не тільки Melovin страждає рідкісною формою цукрового діабету, а ще й Алла Пугачова, Назар Задніпровський, Нік Джонас, Шерон Стоун.

Нагадаємо, співак Melovin потрапив у ДТП, травмувавши коліно і голову: "Відсвяткую цей день, як ще один День народження", - зазначив тоді артист.

Також читайте:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти