StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Виходила на фестиваль Михалкова": зірка "Скаженого весілля" жорстко розніс "мовчунку" Безрук

13 жовтня 2023, 16:33
Актор Назар Задніпровський каже, що вже багато місяців тому викреслив Галину Безрук з числа друзів.
Безрук, Задніпровський
Безрук багато років грала разом з Задніпровським в серіалі / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Відомий український артист театру, кіно і серіалів Назар Задніпровський розповів, чому насправді залишилася жити і працювати в країні-агресорі Росії українська артистка Галина Безрук. У розмові з порталом "Обозрєватєль" артист повідав, які складні розмови вів з нею на зйомках четвертого сезону серіалу "Будиночок на щастя".

Актор, який багато років знімався з Безрук в серіалі, каже, що причина її вчинків не в чоловіку-росіянині і не в маленькій дитині.

"Ми закінчили четвертий сезон "будиночка" п'ятого грудня 2021 року. Я з нею мав серйозні розмови: давай додому, бачиш же, як все нагнітається. Забирай дитину, переїжджай. Вона чомусь вважала, що нікому в Києві не потрібна. Пишуть, що вона вибрала сім'ю, чоловік – російський актор. Ні, сім'я її не тримала. Там проблеми з чоловіком, вона сама розповідала – заглядає в чарку. Галина вибрала роботу в Москві – в цьому причина", – розповідає Задніпровський.

відео дня

Задніпровський каже, що вже багато місяців тому викреслив Безрук з числа друзів.

"Можна вибрати роботу, але ніде не вилазити, а можна як Галя ‒ коли росіяни бомблять її рідний Краматорськ, виходити на червону доріжку фестивалю Михалкова. Такими вчинками перекреслюється людина", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що молодша дочка Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив Російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини про Ольгу Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти