StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ви роздуплитися не можете, що відбувається?": Kyivstoner в нецензурних виразах присоромив росіян

18 березня 2022, 20:28
Музиканта обурює байдужість жителів РФ до війни, в якій бомблять мирних.
'Ви роздуплитися не можете, що відбувається?': Kyivstoner в нецензурних виразах присоромив росіян
Kyivstoner в нецензурних виразах присоромив росіян / instagram.com/kyivstoner

Український репер Kyivstoner в нецензурних виразах звернувся до росіян, які як і раніше вірять, що військове вторгнення РФ в Україну - рятувальна операція.

В емоційному відео він попросив їх "роздуплитися" і описав, в якому жахливому становищі зараз знаходиться його рідна країна: "Хочу щоб ви роздуплилися, немає ніякої спецоперації. Це війна, яку почала твоя влада. Вторглася на нашу землю, руйнує наші міста, вбиває наших людей. Своїх [неценз.] теж, стільки жмурів. Ви [неценз.] роздуплитися не можете, що відбувається? Читаю, що все це фейки, ви (українці - прим. редактора) самі себе бомбите. Ви [неценз. - з глузду з'їхали]? Ніхто не б'є по військових об'єктах. [неценз. - б'ють] тупо по житлових будинках, по пологових будинках, по театрах".

Музикант в шоці, що його російські друзі навіть не поцікавилися тим, чи все у нього в порядку. Їх хвилюють лише їх соціальні мережі, а не те, що у них відбирають свободу слова, а їх президент віддав наказ бомбити мирне населення.

відео дня

"Через твою владу у тебе клеймо виганьця на весь світ",- підсумував своє звернення Kyivstoner.

Репер був у Києві, коли почалася війна. Через кілька днів він вивіз свою сім'ю - дружину і тримісячного сина в безпечне місце.

читайте такожЕктор Хіменес-Браво зловив "російського окупанта"

Нагадаємо, в результаті ракетних обстрілів Києва російськими військами загинувши відома українська актриса Оксана Швець.

Також ми повідомляли, що Скрипаль Академічного камерного оркестру Волинської обласної філармонії Кантабіле Ілля Сметанін виявився російським шпигуном. Саме за його наводкою 24 лютого в Луцький військовий аеродром потрапили ворожі ракети.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти