StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ви що тупі?": дочка путініста Кіркорова злетіла з котушок

17 липня 2024, 04:00
2434
Дочка путініста Філіпа Кіркорова зовсім некультурно відповіла на хейт у свій бік.
Філіп Кіркоров
Дочка Кіркорова різко відповіла на критику/ колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422

Алла-Вікторія Кіркорова, яка є дочкою любителя Путіна Філіпа Кіркорова, почала висміювати свого батька у відео в мережі. Але користувачі мережі були спантеличені поведінкою 12-річної дівчинки і висловлювали свою думку.

Як повідомляють росЗМІ, у мережі не припиняють говорити про скандальні відео доньки Кіркорова, але сама Алла-Вікторія не бачить нічого поганого у своїй поведінці, тому досить агресивно відповіла своїм критикам.

відео дня

"Мені образливі жарти про "не ті двері". Можете це писати татові, але не мені? Ви що тупі? Ой, перепрошую. Але мене реально це вже бісить трошки. Я жартую, тому що це мій тато. А ви майте повагу", - заявила дівчинка.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Раніше путініст Кіркоров зганьбився перед дочкою Ані Лорак на вечірці, присвяченій Дню народження дівчинки. Філіп був запрошений на свято, оскільки є хрещеним Софії.

Також Примадонн влаштував розбірки на зйомках нового кліпу. Причина невдоволення Кіркорова здивувала навіть його колегу, який буквально сторопів від дріб'язковості співака.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти