StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Все повинно бути по-іншому": Горбунов розповів, чим його розчарували Винник і Яма

5 квітня 2023, 22:29
Телеведучий Юрій Горбунов розповів про стосунки зі своїми друзями.
Юрій Горбунов
Юрій Горбунов / Прес-служба

Український шоумен і волонтер Юрій Горбунов несподівано висловився щодо свого близького друга Олена Винника, який сильно розчарував його останнім часом.

Про свої почуття і образи телеведучий розповів в інтерв'ю славі Дьоміну. На думку Горбунова, зниклий Олег Винник мав би відповісти на дзвінки і повідомлення ведучого, а також, як мінімум, пояснити своє зникнення для близьких друзів.

"Я не знаю, де він і що з ним. Ми друзі. Потрібно було якось пояснити все це. Не можна зникати. Я не знаю, де він. Я намагався. Олег трубку не бере, а 100 разів дзвонити не будеш. Просто мені здається, це потрібно було зробити по-іншому", – каже Юрій Горбунов.

Ведучий також прокоментував недавній скандал, пов'язаний з танцюристом Владом Ямою, який сидить в США, влаштовуючи різноманітні вечірки. "Вони мене здивували. Знаючи їх характери, знаючи їх вчинки до війни... Все повинно було бути по – іншому", - зазначив Горбунов.

Відзначимо, раніше українські телеведучі Катя Осадча і Юрій Горбунов, які виховують двох спільних синів, поділилися зворушливими фото, на яких показали свого старшого сина Івана, якому виповнилося 6 років. "Івасик! Наш хлопчик! З днем народження, наша гордість, наш дорослий Іван. Тобі вже цілих 6 років, які ти так чекав. Ми все більше бачимо в тобі себе", - написала Катя.

"З Днем народження мій хлопчик! Мій первісток! Мій син! Мій Іван! Наш Івасик! 6 років тобі сьогодні! Наче вчора тримав тебе на руках у перші хвилини твого народження! Сказати, як я тебе люблю словами – неможливо. Ти наша з мамою гордість! Наша радість! Наше майбутнє!" - написав щасливий батько Юрій Горбунов.

Нагадаємо, українські ведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов, складають прекрасний тандем не тільки на сцені: вони вже 8 років перебувають у відносинах і 6 - живуть як подружжя. Разом вони виховують двох синів - Івана та Данила.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти