StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Все божа роса": Макаревич підтримав грузинських протестувальників і підколов пасивних росіян

8 березня 2023, 16:11
Лідер Машини часу порівняв гарячність грузинського народу з байдужою довірливістю жителів РФ.
Андрій Макаревич
Андрій Макаревич підтримав грузинських протестувальників / facebook.com/makarevichav

Російський музикант, письменник, художник і лідер гурту Машина часу Андрій Макаревич не залишив без уваги сміливість грузинських протестувальників, які вийшли на мітинги після підтримки парламентом "закону про іноземних агентів".

Артист і сам в рф числиться іноагентом, що регулярно стає предметом для жартів з його боку. Однак Макаревича захоплює той факт, що є на землі люди, які, на відміну від його співвітчизників, не готові ковтати все, що їм намагається "впарити" уряд.

На своїй сторінці в Facebook, яка користується підвищеною увагою після відкритої критики влади рф і переїзду музиканта в Ізраїль, він поділився своїми спостереженнями. Зокрема він зазначив, що грузинський народ, відомий своєю "гарячою" вдачею, не побоявся висловити своє невдоволення протестом.

Їх він протиставив пасивним жителям рф, які, на думку Макаревича, є живим втіленням приказки: "Хоч плюй в очі, а все - божа роса", адже вони готові змиритися з будь-яким варварством, яке їм намагаються пропхати пропагандисти, як національну ідею.

Андрій Макаревич
Андрій Макаревич підтримав грузинських протестувальників / facebook.com/makarevichav

Масові протести в Грузії через "російський закон"

У вівторок, 7 березня, у Грузії спалахнули масові протести на тлі підтримки парламентом скандального законопроєкту про"іноагентів". Для розгону протестувальників використовувалися водомети і світло-шумові гранати.

Однак навіть ці заходи не зупинили незгодних із законопроектом. 8 березня вони знову вийшли на вулиці з обіцянкою продовжувати протести, поки парламент не відмовиться від "російського закону".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти