StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вперше за рік: Гайтана з'явилася в соцмережах, і показала доньку та чоловіка

9 липня 2023, 15:39
2875
Про Гайтану нічого не було чути з минулого літа, через що шанувальники стали сильно переживати.
Гайтана з дочкою
Як зараз виглядає Гайтана та її сім'я / колаж: Главред, фото: instagram.com/gaitanamusic

Українська співачка Гайтана загадковим чином зникла з інформаційного простору ще в червні минулого року. Останнім її дописом в Instagram більше року було відео виконання фанаткою хіта артистки "Не йди".

Тепер у соцмережах Гайтана опублікувала одразу два своїх свіжих знімка. На одному вона позує з чоловіком, продюсером Олександром Смартом, і донькою Сапфір-Ніколь. Мама з малятком зараз носять однакові зачіски - афрокосички.

На іншій фотографії артистка знову з дочкою - схоже, вони на відпочинку, і позують на атракціонах в луна-парку. За час своєї відсутності Гайтана не сильно змінилася, а ось шестирічна Сапфір-Ніколь помітно підросла.

відео дня

Гайтана не стала коментувати, куди вона пропала на цілий рік. Втім, її повернення шанувальники і так сприйняли з великим ентузіазмом.

Де зараз перебуває співачка з родиною, вона не розкриває. До повномасштабної війни вона жила двоповерховій віллі під Києвом.

Гайтана з дочкою і чоловіком
Як зараз виглядає Гайтана та її сім'я / колаж: Главред, фото: instagram.com/gaitanamusic

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти