StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кохана Дмитра Кулеби заговорила про штамп у паспорті

13 серпня 2024, 03:10
307
Світлана Павелецька також розповіла, як один до одного ставляться міністр та її син.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба особисте життя - Світлана Павелецька розповіла про заміжжя і сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba, instagram.com/paveletskaya_svitlana

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька офіційно разом уже понад рік. На їхньому вихованні перебуває французький бульдог Марік, але нещодавно додому також повернувся син Павелецької від першого шлюбу Саша - раніше він жив з батьком за кордоном.

Шанувальники цікавляться у Світлани, як тепер уживаються на одній території всі її чоловіки. Вона у своєму блозі в Insatgram зазначила, що Кулеба та її син шанобливо ставляться один до одного і добре ладнають.

"Нормально (адаптувався - прим. редактора), вони ж уже були знайомі. Спокійно. У них гарні, приятельські стосунки", - пише Світлана.

відео дня

Також вона розповіла про своє ставлення до офіційного шлюбу. Кохана міністра, як жінка, яка вже була заміжня, зазначила, що штамп мало що змінює у стосунках, але час від часу таке бажання виникає.

Світлана Павелецька із сином
Дмитро Кулеба особисте життя - Світлана Павелецька розповіла про заміжжя і сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Останні зіркові новини:

Раніше українська співачка Alena Omargalieva розповіла, де зараз Тамерлан, який на початку повномасштабної війни залишив музику та вступив на службу в ТРО.

Також Святослав Вакарчук показав, ким замінив Христину Соловій - співачка була його продюсерським дебютом, але вони завершили десятирічну співпрацю восени 2023 року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти