StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Волочкова готується стати бабусею

22 квітня 2023, 23:42оновлено 24 квітня 2023, 11:14
Балерина Анастасія Волочкова познайомилася з другом своєї дочки.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / скріншот

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка останнім часом славиться не балетними па, а п'яними вечірками і танцями, розповіла про те, як йдуть справи в особистому житті її 17-річної дочки Аріадни.

За інформацією пропагандистського видання країни-агресора Росії "Експрес газети", дочка Волочкової, яка вже давно не живе з нею, нещодавно привозила знайомиться свого нового нареченого. "Дівчина дуже хотіла, що б молода людина сподобалася матері. Волочкова вибір дочки схвалила, хоч чоловік і старший за Аріадну на 5 років", - повідомляє ЗМІ.

Волочкова також зазначила, що дочка її при цьому заміж не збирається. "Заміж вона поки не збирається, але у неї є друг. Я її вибір схвалюю і довіряю їй. Бабусею-то готова стати, але, думаю, що будуть нянечки у Аріші", – заявила Волочкова.

відео дня

Однак відомо також, що колишній чоловік Волочкової і батько її дочки категорично проти того, щоб дочка виходила заміж або як мінімум жила зі своїм залицяльником.

Нагадаємо, раніше російська балерина Анастасія Волочкова вразила своїх шанувальників змінами в зовнішності. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала з дуже короткою стрижкою.

Вперше за дуже довгий час позитивних коментарів під її знімком було більше, ніж негативних.

Нещодавно Волочкова вразила своїм цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України до Росії.

У коментарях під постом користувачі мережі були шоковані поведінкою одіозної балерини. Їй нагадали, хто насправді зруйнував українські Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ і позбавив дітей щасливого дитинства.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти