StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Меган Маркл готова помиритися з Кейт Міддлтон і членами королівської сім'ї

22 лютого 2024, 22:23
Ймовірно, принц Гаррі злітав провідати батька більш продуктивно, ніж це висвітлювали в пресі.
Кейт Міддлтон, Меган Маркл
Меган Маркл і принц Гаррі хочуть примирення з британською королівською родиною / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Після того, як Букінгемський палац оголосив про онкологію короля Чарльза III, британські таблоїди, з посиланням на власні джерела в монаршій родині, все частіше стали говорити про ймовірне примирення герцогів Сассекських з іншими членами королівської сім'ї.

Принц Гаррі з дружиною відкололися від вінценосних родичів в 2020 році, і з тих пір між ними сталася маса неприємних моментів - від публічних звинувачень до розкриття подробиць особистого життя, які і в менш відомих сім'ях виносити на загальний огляд не варто.

Проте, не знайшовши удачі в США, герцоги Сассекські стали активніше перевіряти грунт на предмет можливого повернення. Наприклад, принц Гаррі став більше спілкуватися з родичами. Більш того, навіть Меган Маркл вирішила, що пора помиритися з принцесою Кетрін, і робить боязкі кроки їй назустріч. Про це повідомляє видання Grazia.

відео дня

"Меган зв'язалася з Кейт і Чарльзом. Робляться кроки для примирення. Кейт відкрита до цього, хоча з Гаррі більше, ніж з Меган", - зазначає інсайдер. Втім, суспільство сприймає це, як позитивний сигнал: всупереч тому, що відбувається, і Уельські, і Сассекські з обережністю, але все ж йдуть на зближення.

Раніше стало відомо, що герцоги Сассекські ледь не повторили жахливу долю принцеси Діани - принц Гаррі і Меган Маркл ледь не потрапили в аварію через папараці, які переслідували їх на автомобілі 2 години.

Також стало відомо, що Меган Маркл в США спіймали на брехні. Через недобросовісно виконану роботу їх в Америці, куди обидва так прагнули, стали називати "королівськими шахраями".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти