StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молодший Кличко практично не дозволяє колишній дружині бачити дочку

28 вересня 2022, 12:35
Актриса поскаржилася в інтерв'ю, що бачить свою дочку тільки у свята.
Хайден Панеттьєрі
Хайден Панеттьєрі / Instagram

Український боксер і молодший брат столичного голови Віталія Кличка Володимир не дозволяє своїй колишній дружині, американській актрисі Хейден Панеттьєрі бачитися з донькою.

У своєму інтерв'ю Джаді Пінкер Смітт, актриса розповіла, як приймалося рішення про опіку над дочкою. Виявилося, що коли вирішувалося, з ким залишиться дочка Кличка, актриса намагалася впоратися з розладом, пов'язаним з вживанням психоактивних речовин, яке почалося в підлітковому віці, і проводила час в реабілітаційному центрі, пише Vulture.com.

"Якби Кличко підійшов до мене і сказав, що через мій стан, буде краще щоб дочка залишилася з батьком, я б його зрозуміла і погодилася б відвідувати її",-говорить актриса.

відео дня

Пенетьєррі поскаржилася, що найскладнішим рішенням в її житті було віддати повну опіку боксеру. У той момент дитина була зовсім маленька, а Хейден була не в змозі про неї піклуватися. Через післяпологову депресію блондинка підсіла на спиртне і опіоїди. Після проходження лікування Панеттьєрі розраховувала знову брати участь у вихованні дитини, але колишній не дозволив.

Кайї Євдокії вже 7 років, до початку війни вона жила з бабусею в Києві. Дівчинка досі бачить маму лише у свята (тато, до речі, теж живе окремо). І навряд чи щось зміниться. Репутація у Хейден сумнівна: нещодавно вона повернулася до бойфренда, який її побив і відсидів за це у в'язниці. Домашнє насильство тривало 2 роки, і ймовірно нічого не змінилося. За гратами хлопець провів всього 13 днів.

Нагадаємо, раніше дружина мера української столиці Віталія Кличка Наталя, вперше прокоментувала новину про розлучення пари.

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, розлучення - це обдумане, обопільно прийняте рішення.

"Я вдячна за все, що було на нашому спільному шляху, довжиною в 25 років. Так склалося, що за багато років життя в різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися. Ми виростили 3-х приголомшливих дітей і залишаємося для них назавжди їх батьками", - написала Наталія Кличко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти