StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Винуватою вважають Тодоренко: чоловік зрадниці захопився кокаїном і фізичним насильством

25 жовтня 2023, 14:48оновлено 25 жовтня 2023, 16:17
З усіх інформаційних щілин просочуються новини про те, що кінець сім'ї Тодоренко настане дуже скоро.
Влад Топалов і Регіна Тодоренко з дітьми
Влад Топалов і Регіна Тодоренко не змогли створити ідеальну сім'ю / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

У родині зрадниці-телеведучої Регіни Тодоренко, схоже, все не ладиться.

За інформацією джерел Обозревателя, її чоловік-росіянин, музикант і колишній наркоман, взявся за старе. Як повідомили джерела, Влад Топалов після народження другої дитини, яку пара цинічно назвала Миром, став знову балуватися важкими наркотиками - кокаїном.

Крім того, подейкують, що Топалов не має ніякої роботи і основні гроші в сім'ю приносить його дружина, яка бере участь у багатьох телевізійних шоу і розповідає про красу Росії, яка обстрілює її батьківщину Україну.

відео дня

Також, інформатори кажуть, що Топалов пднімає руку на Тодоренко, а також що нею сильно не задоволений свекор і батько Топалова, колись харківський бізнесмен. Він вважає, що у всіх бідах його розбалуваного сина винна Тодоренко і планує позбавити їх усіх спадщини.

"Михайло Топалов обіцяв синові спадщину, якщо він створить сім'ю, але тепер погрожує позбавити сина і онуків всього", - повідомляє ЗМІ.

Нагадаємо, раніше, в день, коли терористична Росія жорстоко обстріляла рідне місто телеведучої українського походження Регіни Тодоренко - Одесу, сама телеведуча викотила відео свого веселого і чудового відпочинку в Туреччині на своїй сторінці в Instagram.

Раніше чоловік путіністки і зрадниці України Регіни Тодоренко поділився секретами їх особистого життя. Так, пропагандистські телеграм-канали із задоволенням шерять відео, де Топалов розповідає про те, чи збирається він розлучатися з Тодоренко і розкриває дуже особисті речі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти