StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Найбільший щур": блогерка розповіла про співачку-зрадницю Asti

4 листопада 2022, 11:45
Співачка сиділа в підвалі зі своїм чоловіком-росіянином в перші дні війни, коли Росія вдарила ракетами по Україні.
Анна Асті
Анна Асті / РІА Новини

Українська блогерка Аліна Шаманська висловилася з приводу Киянки, співачки Анни Асті, яка будує кар'єру в Росії і впритул не помічає війни, яку розв'язала терористична держава РФ.

Блогерка повідала, що цинізм ситуації полягає ще й у тому, що Анна, справжнє прізвище якої Дзюба, була в Києві на момент вторгнення Росії і бачила війну на власні очі. Про це вона розповіла славі Дьоміну в інтерв'ю на YouTube каналі "Люкс Фм".

"Asti кінчена. Це просто треш. Я взагалі не розумію, чому про неї так мало говорять. Це перша співачка, яка під час війни випустила відеокліп з Кіркоровим. І це все якось пройшло непомітно. Реально капець", - прокоментувала Аліна.

Вона також розповіла, що в перші дні війни співачка, родом з Черкас, просиділа разом зі своїм чоловіком-росіянином в підвалі. "Вона з Черкас, І я розповім секрет. Перші дні війни вона провела під бомбами зі своїм чоловіком-росіянином і зі своєю сім'єю, вони сиділи в підвалі. Це достовірна інформація від моєї подруги, яка з нею дружить. І ти, с..ка, сиділа під бомбами під час війни і приїжджаєш в Росію і випускаєш кліп з Кіркоровим! Мені здається, це найбільший щур", - додала Шаманська.

читайте також"У Крим до моря не хочеш-забула, де будинок?": у мережі жорстко посварили Лорак за фото в Іспанії

Нагадаємо, раніше екс-солістка групи Artik & Asti, киянка Анна Асті, яка мовчить про напад Росії на Україну і продовжує співати, постала в новому образі.

Однак багато хто помітив дивовижну схожість зі Світланою Лободою, яка активно підтримує Україну і повернулася в свою країну. Виявилося, що Анна Асті не тільки зовні схожа на Світлану Лободу, а й практично в точності копіює її вбрання. Саме Анна Asti з'являється на своїх концертах в нарядах точнісінько, як у Лободи.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти