StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вельбой підколов alyona alyona та Jerry Heil через третє місце на Євробаченні

15 травня 2024, 22:46
1141
alyona alyona поставила зухвалого артиста на місце.
Антон Вельбой, alyona alyona, Jerry Heil
Антон Вельбой висловився про участь alyona alyona і Jerry Heil у Євробаченні-2024 / колаж: Главред, фото: instagram.com/a.wellboy, instagram.com/alyona.alyona.official

Виступ alyona alyona і Jerry Heil у фіналі Євробачення-2024 перевершив усі сподівання: букмекери прогнозували Україні місце не вище шостого, проте українські артистки здійснили неможливе, і посіли тріумфальне третє місце.

Багато хто залишився задоволений таким результатом, проте український співак Антон Вельбой не втримався і відпустив шпильку в бік наших конкурсанток. "Хочу привітати Україну з 3 місцем на Євробаченні! Поїхав би я, забрали б перше", - написав він у своєму блозі в Instagram.

Антон Вельбой брав участь у Національному відборі на Євробачення 2022 року. Перемогою тоді він поступився Аліні Паш і гурту Kalush Orchestra, посівши лише третє місце.

відео дня

Про це йому нагадала alyona alyona у відповідь на його зухвалий коментар про їхню участь у Євробаченні-2024. "Спочатку переживи відбір", - написала вона, заткнувши артиста за пояс.

Антон Вельбой
Антон Вельбой висловився про участь alyona alyona і Jerry Heil у Євробаченні-2024 / instagram.com/a.wellboy

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройшов 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Представники України на Євробаченні-2024, дует alyona alyona & Jerry Heil посіли третє місце. Перше місце дісталося співаку Nemo зі Швейцарії.

Євробачення-2024 - останні новини:

Раніше стало відомо, що переможці Євробачення 2024 розбили кришталевий кубок під час виступу. Nemo вийшли на сцену, щоб ще раз виконати свою переможну пісню, коли сталося нещастя.

Також Главред розповідав, про що пісня The Code переможців конкурсу Nemo, і як перекладаються слова треку, який став для молодих артистів своєрідним маніфестом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти