StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ведучий популярного російського шоу підтримав Україну і йде з телеканалу

21 квітня 2022, 16:50
Не всі російські ведучі такі свідомі.
1650548828-6181.png
Олександр Гуревич був беззмінним ведучим шоу

Ведучий гумористичної телевізійної гри Олександр Гуревич, який вів програму з 1995 року на телеканалі "Росія-1" висловився проти наступу Росії на Україну.

Він заявив, що випуски, які виходять в ефір після 24 лютого (початок повномасштабної війни в Україні - авт.) були записані. За інформацією Medialeaks, війну в Україні він назвав "величезною трагедією".

1650548892-7863.jpg
Гуревич не може жартувати під час трагедії в Україні. Фото Medialeaks

Шоумен залишив коментар під випуском передачі від 5 березня – імовірно, автор поста звернувся до глядачів близько місяця тому. У повідомленні Олександр Гуревич розповів про родичів з Одеси і зазначив, що вважає неможливим жартувати "на тлі величезної трагедії".

відео дня

"У нашої сім'ї є й українське коріння. Моя теща народилася в Одесі, довго жила в Харкові. На Римарській. А її бабуся-поруч, на Сумській ... тещі немає з нами два роки. Як би вона слухала сьогоднішні інформаційні зведення? Вважаю для себе абсолютно неможливим веселитися і жартувати на тлі величезної трагедії, не помічаючи того, що відбувається. Вважаю, і серед гостей нашої передачі, учасників ігор є ті, хто сьогодні відчував би себе інакше, а, можливо, відмовився б від участі в нашій розважальній програмі", – повідомив ведучий.

У коментарях під випуском частина аудиторії залишила ведучому зворушливі повідомлення-глядачі розповіли, що дивляться "Сто до одного" з "минулого століття", і подякували шоумену за громадянську позицію.

Колишній головний редактор радіостанції "Ехо Москви "Олексій Венедиктов повідомив, що Олександр Гуревич звільнився з "Росія-1".

Втім, російські ЗМІ у своєму репертуарі по своєму піднесли новину щодо відходу телеведучого з шоу. Зокрема, один з інтернет-ресурсів написав, що ведучий пішов з розважальної сфери, тому що "більше не може жартувати".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти