StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вас тут більше не буде": як Пугачову і Галкіна виживали з Росії

16 березня 2023, 17:04оновлено 16 березня 2023, 19:26
Аллу Пугачову змусили продати і з'їхати із замку в селі Грязь в Підмосков'ї.
Алла Пугачова, Максим Галкін
Аллу Пугачову і Максима Галкіна просто вижили з маєтку / maxgalkinru

Співачка Алла Пугачова і шоумен Максим Галкін одні з небагатьох російських зірок, які засудили військове вторгнення РФ в Україну. Сімейству довелося виїхати в Ізраїль, де вони зараз і знаходяться.

Аллі Пугачовій довелося розпрощатися зі своїм майном в Росії, в тому і числі і з величезною ділянкою в Підмосков'ї. Їхній замок в селі Грязь вже виставили на продаж, а російський пропагандист Михайло Шахназаров заявив, що Пугачову і Галкін просто вижили з маєтку.

"Показово, що все почало продаватися, і це роблять не просто так. Ці люди володіють інформацією, спілкуються з "тими", з ким треба. І їм там явно сказали: "хлопці, вас тут більше не буде. А нерухомість - продавати", - заявив він.

Як раніше писав Главред, російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

Алла Пугачова, відома співачка і дружина коміка, заступилася за нього перед владою РФ, і зажадала також зарахувати її до лав іноагентів. У Кремлі відреагували на це прохання неоднозначно.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти