StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алла Пугачова показала дуже деталізоване селфі - як виглядає обличчя співачки зблизька

5 березня 2023, 18:23
Втеча з країни на болотах благотворно впливає на Примадонну.
Алла Пугачова з дітьми
Алла Пугачова показала обличчя зблизька / instagram.com/alla_orfey

За життям російської співачки Алли Пугачової у соціальних мережах стежить більше трьох мільйонів підписників. Проте новим контентом артистка балує фанатів вкрай рідко.

Найчастіше Примадонна постить фотографії дітей, друзів або важливі заяви, а ось власними знімками ділиться неохоче. Але кожен раз подібні кадри виробляють справжній фурор.

Нещодавно на сторінці Пугачової в Instagram з'явилося її селфі - так артистка привітала шанувальників з першою неділею весни. Очікувано, в коментарях тут же набігла ціла армія скривджених шанувальників "русского міра", щоб розкритикувати співачку.

відео дня

Головною претензією стала ретуш фотографії, мовляв негоже такій солідній артистці балуватися фільтрами. Інші - знову накинулися на Примадонну за її від'їзд з країни на болотах і критику війни в Україні.

Але більшість коментарів все ж виявилися позитивними - з фотошопом або без, вони відзначили привабливість Пугачової, і характер, який не меркне з роками, а лише стає міцнішим.

Алла Пугачова
Алла Пугачова показала обличчя зблизька / instagram.com/alla_orfey

Раніше поворушити сімейний архів вирішила українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча - вона показала рідкісне фото своєї матері Олени Олександрівни.

Також ледь впізнали на архівному фото шанувальники Катерину Бужинську-співачка показала, якою була в 18 років, на зорі своєї кар'єри артистки. За 25 років вона сильно змінилася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти