StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Валюха зі "Сватів" пояснила своє зникнення

12 січня 2023, 21:41оновлено 13 січня 2023, 10:22
Атриса не пішла в запій, за її словами, а просто образилася. Буває.
Свати 7 сезон
Свати 7 сезон / 1+1

Українська актриса Тетяна Кравченко, найбільш відома своєю роллю в серіалі "Свати" Тетяна Кравченко, пояснила своє недавнє зникнення.

Виявляється, актриса не пішла в запій, як вважають її ж колеги, а просто образилася на іншого російського актора Станіслава Садальського. Раніше цей актор висловився про ситуацію, пише "Стархит".

"Алкоголь може торкнутися будь-кого - як простого смертного, так і відому особистість. Ніхто не застрахований. Добре, що є люди, які готові про це говорити публічно! Потрібно мати сміливість, будучи народною актрисою "Ленкому", не приїхати на виставу в Пітер! Ганьба, Господи!"- зазначив він.

Це, як виявилося, і стало причиною, чому артистка не з'явилася на сцені. "В останні дні сотні, я не обмовилася, сотні мережевих інтернет-видань вилили цебер помиїв. Спочатку процитувавши новорічний текст артиста Садальського про те, що актрису нашого театру Олександру Захарову звільнили, і інше образливе марення, що стосується керівника "Ленкому" Марка Захарова, якого я знаю і поважаю більше сорока років. Після чого я дійсно прийняла рішення не виходити з артистом Садальським на сцену в антрепризній виставі, про що негайно повідомила адміністратору", — пояснила вона.

За словами Кравченка, вона не розуміє, як можна виходити на сцену з людиною, яка дозволяє собі образливі і бездоказові заяви в ЗМІ на адресу відомих і шанованих людей, з якими вона працює.

Також вона відреагувала на заяву про алкогольну залежність. "Подальші вчинки Садальського підтвердили правильність мого рішення. Тиражування міфів про мою алкогольну залежність огидне. За весь час моєї довгої акторської кар'єри в театрі і в кіно я не зірвала жодної репетиції, жодної вистави, жодної зйомки. У "Ленкомі" це взагалі було неможливо, артисти за подібні проступки звільнялися Марком Анатолійовичем Захаровим негайно. І сьогодні, запевняю вас, в театрі залізна дисципліна. Я не хочу навіть коментувати і давати характеристику самому Садальському і опускатися до його рівня", — уклала Кравченко.

Нагадаємо, раніше зірка серіали "Свати", актриса Тетяна Кравченко, влаштувала справжній скандал у Росії. Вона ледь не зірвала вистава цвях сезону, або всі квитки продані в російському Санкт-Петербурзі, а тепер примудрилася потрапити в новий скандал.

Як виявилося, зникла актриса з'явилася в Калузі.

Росіяни прийшли в лють, адже 7 січня, в Калузі повинні були показати цвях сезону, але дивитися їм довелося антрепризу Женихи, в якій також грає Кравченко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти