StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Влаштувала скандал і розлютила росіян: де знайшлася зникла Валюха зі "Сватів"

9 січня 2023, 21:50
Росіяни прийшли в лють, адже 7 січня, в Калузі повинні були показати спектакль Цвях сезону.
Валюха з Сватів
Валюха з Сватів / скріншот

Зірка серіали "Свати", актриса Тетяна Кравченко, влаштувала справжній скандал у Росії. Вона ледь не зірвала виставу Цвях сезону, або Всі квитки продані в російському Санкт-Петербурзі, а тепер примудрилася потрапити в новий скандал.

Як виявилося, зникла актриса з'явилася в Калузі.

Росіяни прийшли в лють, адже 7 січня, в Калузі повинні були показати Цвях сезону, але дивитися їм довелося антрепризу Наречені, в якій також грає Кравченко.

Про заміну вистави людей попередили тільки перед самим початком. Винуватим виявився Станіслав Садальський, який не з'явився грати свою роль.

"Заміна вистави - не інакше як шахрайство! Про заміну не було відомо нічого і ніде. Ні в інтернеті, ні на афішах, ні навіть у самому фойє КТЗ. І ось я в передчутті задоволення від гри акторів — дивлюся Наречених... вечір зіпсований, гроші втрачені!",- цитує обурену росіянку місцеві ЗМІ.

Ось тільки сам Садальський, який і зірвав спектакль в Калузі, зникнення партнерки по сцені близько до серця прийняв.

"Алкоголь може торкнутися будь-кого - як простого смертного, так і відому особистість. Ніхто не застрахований. Добре, що є люди, які готові про це говорити публічно! Потрібно мати сміливість, будучи народною актрисою "Ленкому", не приїхати на виставу в Пітер! Ганьба, Господи!",- нарікав 71-річний Садальський.

Садальський зазначив, що своєю безвідповідальністю Тетяна Кравченко підвела колектив.

"Важко і клопітно було всім, особливо молодим партнерам. Прикро глядачам. Артистка не приїхала. Всі хвилювалися, чи жива Кравченко. А їй було байдуже! Вона відпочивала від пияток. Алкоголь помутив великій артистці розум! Протверезівши наступного дня, вона вже грала в Калузі без мене. Глядач був в жаху, і я його розумію. Пияцтво на сцені неприйнятно! Може, директор театру Марк Варшавер пияцтво заохочує?! Не думаю. Шкода "Ленком". Потрібно змінювати керівництво і дисципліну в театрі. Ганьба!",- такий емоційний висновок зробив артист.

Раніше російський режисер Едуард Радзюкевич заявив, що виконавиця ролі Валентини Бутько в серіалі "Свати" Тетяна Кравченко нібито підтримала Росію в звірячому нападі на Україну.

Нагадаємо, Валюха з "Сватів" образила українську актрису і також зірку цього серіалу Анну Кошмал. Вона назвала її "підлою" і сказала, нібито Кошмал "повинна бути їй вдячна за спільну роботу і банальну людську ввічливість".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти