StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії вимагають скасувати концерти двох виконавців через позицію по Україні

7 червня 2022, 18:21
Росія не може пережити, коли артисти говорять правду.
Агутін
Агутін відхрестився від свого виступу / Скріншот відео з youtube.com

Російські зірки, музикант Леонід Агутін і співачка Маніжа були заявлені в якості учасників фестивалю "Стереолето" в Санкт-Петербурзі, проте цим задоволені далеко не всі.

Так, за інформацією "народних новин", в мережі з'явилися повідомлення користувачів, які не хочуть бачити на заході виконавців. Повідомляється, що причиною тому є виступ Агутіна на онлайн-концерті U for Ukraine, де збиралися гроші, в тому числі для ЗСУ. Маніжа, у свою чергу, виступала проти військового нападу Росії на Україну в соцмережах.

Концерти артистів, які критикують дії російської влади, вимагають скасувати, повідомляє Telegram-канал "Багатонаціонал". Автори поста закликають передплатників звертатися в МВС, з метою залучити виконавців за статтею про дискредитацію ЗС РФ. Також небайдужих просять звертатися з листами до Комітету культури Санкт-Петербурга і організаторам концерту, який пройде 12 і 13 числа.

відео дня

читайте також"Трагедія з крокодилом": у Агутіна прокоментували інформацію про смерть дочки

Історія з Леонідом Агутіним і його дружиною Анжелікою Варум неоднозначна. Вони нібито взяли участь у концерті на підтримку України, однак пізніше відхрестилися від нього. Артисти повідомили, що насправді не виступали на такому заході.

"Не потрібно перебріхувати слова і ніяких гасел артисти не вимовляли! Досить піти на сторінки артистів і прочитати. Артисти висловили своє співчуття безневинним жертвам бойових дій і виступили за переговори! А участь Агутіна і Варум в концерті" на підтримку України", що відбувся 20 березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти