StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У привокзальному кіоску з біляшами: кохана Кулеби показала романтику з політиком

8 вересня 2024, 19:43
3441
Екс-міністр запросив Павелецьку на незвичайне побачення.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Світлана Павелецька показала побачення з Дмитром Кулебою на вокзалі / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba, instagram.com/paveletskaya_svitlana

Українська видавчиня Світлана Павелецька та ексміністр закордонних справ України Дмитро Кулеба час від часу обмінюються в соціальних мережах ніжними посланнями. Пара, роман якої підтвердився навесні 2023 року, акуратно знайомить шанувальників зі своїми стосунками.

Утім, Павелецька нещодавно показала, що її обранець має вельми цікаве розуміння романтики. Так у своєму блозі в Instagram вона поділилася моментами романтичного побачення з Кулебою.

Він привіз кохану та її сина в особливе для нього місце, пов'язане з дитячими спогадами - автовокзал у Пирятині. Там він придбав біляші та пряники, і пояснив свій незвичайний вибір.

відео дня

Павелецька зняла, як Кулеба в простому одязі з біляшем у руках і абсолютно щасливим обличчям розповідає, чому вони зупинилися саме там - біля привокзального кіоску. "Це і є той самий легендарний пирятинський біляш, який у дитинстві я завжди їв на автостанції, бо автобус Ромни-Київ завжди тут зупинявся", - розповів діяч, і з великим задоволенням відкусив шматочок.

Світлана Павелецька, Дмитро Кулеба
Світлана Павелецька показала побачення з Дмитром Кулебою на вокзалі / колаж: Главред, фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року і по 5 вересня 2024, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Настя Каменських показала "побачення" з Катею Осадчою - зіркові кумушки зустрілися, щоб разом культурно провести дозвілля в українській столиці.

Також українська акторка Ольга Сумська висловила свій біль, пов'язаний зі смертю батька. Народна артистка України поділилася зворушливими спогадами і кадрами з сімейного архіву.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти