StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зіркові кумушки: Настя Каменських показала "побачення" з Катею Осадчою

7 вересня 2024, 12:42
248
Подругам вдалося насолодитися красою вечірнього Києва.
Катя Осадча, Настя Каменських
Настя Каменських новини - Каменських показала прогулянку з Осадчою / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosadcha, instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських, як і її чоловік Потап, прийняла рішення розвивати кар'єру за кордоном. Однак, на відміну від своєї половинки, в Україні NK буває часто, і кожен візит проводить із задоволенням.

Так нещодавно Каменських розповіла, що змогла вибратися на невеличкий дівич-вечір зі своєю кумою - українською ведучою і громадською діячкою Катею Осадчою. Потап з Каменських і Осадча з Горбуновим живуть по сусідству і вже багато років підтримують дружні стосунки. Крім того музичний продюсер є хрещеним батьком сина ведучих Івана.

У своєму блозі в Instagram Каменських висловила своє захоплення осіннім Києвом і поділилася знімком з Осадчою. Всупереч щільному графіку, жінкам вдалося приємно провести вечір у компанії одна одної.

відео дня

"Не втомлююсь від краси і затишку рідного Києва. А ще сьогодні з Катею нарешті дістались до театру", - пише Настя Каменських.

Настя Каменських, Катя Осадча
Настя Каменських новини - Каменських показала прогулянку з Осадчою / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Всього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Хто така Катя Осадча

Катерина Осадча - українська журналістка, телеведуча і модель. Найбільш відома, як ведуча програми "Світське життя" на телеканалі "1+1". У шкільні роки (з 13 до 18 років) працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, у 18 років повернулася на територію України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше співачка Джамала показала рідкісне фото старшої сестри Евеліни, яка днями відзначила День народження. Жінок відрізняє дивовижна схожість.

Також у Мережі з'явилися фото дітей Потапа і Насті Каменських. Поки зіркова пара обзаводитися малечею не поспішає, цікавість шанувальників до їхнього можливого потомства не згасає.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти