StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"В обличчя плюнули": 73-річна Бабкіна жорстко накинулася на Пугачову

7 червня 2023, 18:46
Надія Бабкіна вважає, що на позицію Примадонни, яка стосується путінської Росії, "вплинув Галкін".
Алла Пугачова, Максим Галкін, Надія Бабкіна
Надія Бабкіна накинулася на Пугачову і Галкіна / Колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru, скріншот з відео

Російська співачка, яка подалася в депутати Московської Держдуми, 73-річна Надія Бабкіна вирішила висловитися про Максима Галкіна і Аллу Пугачову, які засуджують путінську політику. Вона назвала дії Пугачової "ударом під дих". Про це вона заявила в одному з інтерв'ю.

Бабкіна каже, що не може зрозуміти, чому Пугачова і Галкін зовсім поїхали з Росії. Артистка, всіляко підтримує Путіна, так само образилася на те, що Примадонна навіть не захотіла розмовляти з Бабкіною на похоронах у відомого модельєра Валентина Юдашкіна.

73-річна співачка вважає, що Пугачовій і Галкіну потрібно було "шукати причину в собі" і обговорювати проблеми "в кабінетах".

відео дня

"Причину треба шукати, а не звинувачувати всіх навколо. Особливо людей, які в державі є головними, що відповідають за величезну країну. Я б сходила в один кабінет, третій, п'ятий. Сказала про свої невдоволення, внутрішні протиріччя. Для мене це несподіванка. Удар під дих", - сказала Бабкіна.

Путіністка вважає, що Алла Пугачова "зрадила" своїх фанатів тим, що поїхала з країни.

"Народ не зможе пробачити цього, тому що їм в обличчя плюнули. Ми тебе обожнювали душею і серцем, а ти нас залишила лицем до лиця з проблемами замість того, щоб підтримати", – сказала Бабкіна.

Їй також здається, що на позицію Примадонни нібито "вплинув" Максим Галкін, адже Пугачова "хотіла зберегти сім'ю".

Раніше повідомлялося, що всі представники сімейства легендарної радянської співачки Алли Пугачової вже покинули межі країни-агресора РФ. Останнім поїхав її молодший онук Дені Байсаров – син дочки співачки Крістіни Орбакайте.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Пугачова позбулася останнього бізнесу в РФ. Цей бізнес був пов'язаний з виготовленням взуття. З сайту виробника раптом зникло майже все взуття, яка випускалася від імені Пугачової і яка все ще була в продажу протягом останнього року ‒ після того, як співачка покинула РФ і почалася пропагандистська кампанія з очорнення її імені.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти