StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Знищити": Коля Серьга потужно звернувся до росіян

18 жовтня 2022, 15:39
767
Сильний вірш показує ненависть українців до єдиного ворога.
Коля_Серьга
Коля_Серьга / Instagram

Український музикант і телеведучий Коля Серьга написав пронизливий вірш, присвячений війні в Україні і жорстокому нападу Росії на Україну.

У своїй поезії "Знищити" він звернувся до росіян, а також закликав знищити всіх, хто причетний до цієї війни:"Через рік і через десять". Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Культурний десант буде особисто стежити, щоб не забулося", - декларує Серьга.

відео дня

"Мій ворог - не тварина, адже у тварини є інстинкти, мій ворог не людина, тому що у людини є принципи, мій ворог - одержимість, мій ворог - епідемія, без честі загине", - сказано у вірші.

Нагадаємо, раніше Коля Серьга розповів повну історію спілкування з колишньою колегою Регіною Тодоренко, яка переїхала в Росію і замовчує війну в Україні.

Артист зізнався, що її ігнорування записаного ним публічного звернення стало моментом, коли він "поховав" зірку у своєму житті, розповів він у програмі "Зірковий шлях".

За словами сережки, у нього немає бажання більше спілкуватися з одеситкою. "Я записав відеозвернення, де в особі Регіни звернувся до всіх нейтральних блогерів на території РФ. Але вона аж ніяк не відреагувала. І я зрозумів, що це був похорон Регіни в моєму житті. Надгробна мова-бац, і кинув земельку", - сказав ведучий.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти