StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Регіна померла: Серьга розповів, після якого випадку ведуча перестала існувати для нього

10 червня 2022, 11:58оновлено 3 листопада 2023, 15:46
Телеведучий розчарований у своїй колезі.
 Тодоренко і Серьга
Коля Серьга і Регіна Тодоренко / Znaj.ua

Український музикант і ведучий Коля Серга розповів повну історію спілкування з колишньою колегою Регіною Тодоренко, яка переїхала в Росію і замовчує війну в Україні.

Артист зізнався, що її ігнорування записаного ним публічного звернення стало моментом, коли він "поховав" зірку у своєму житті, розповів він у програмі "Зірковий шлях".

За словами сережки, у нього немає бажання більше спілкуватися з одеситкою. "Я записав відеозвернення, де в особі Регіни звернувся до всіх нейтральних блогерів на території РФ. Але вона аж ніяк не відреагувала. І я зрозумів, що це був похорон Регіни в моєму житті. Надгробна мова-бац, і кинув земельку", - сказав ведучий.

До того, як закінчити стосунки з Регіною, яка переживає більше за свою зайву вагу, ніж за тисячі смертей в Україні, зірки програми "Орел і Решка" поскандалили в публічному просторі через загиблого друга Серги Аліка, який за сумісництвом був колишнім хлопцем Регіни Тодоренко.

Тіло покійного товариша музиканта виявили в ході визволення Бучі. Він був застрелений в потилицю російськими окупантами, коли вийшов з підвалу.

Регіна померла: Серьга розповів, після якого випадку ведуча перестала існувати для нього

Того дня зрадниця українського народу вперше відреагувала на трагічну війну на батьківщині, розмістивши траурну свічку і написавши кілька рядків з поеми Марини Цвєтаєвої.

Регіна померла: Серьга розповів, після якого випадку ведуча перестала існувати для нього

Мовчання Тодоренко змусило Сергія вперше з 24 лютого написати їй в особистий чат. Екс-колеги перекинулися кількома словами про сім'ю Аліка, після чого Українка видалила повідомлення співрозмовника і звинуватила його в бажанні похайпітся на своєму імені.

Нагадаємо, раніше вагітна українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка продовжує впритул не помічати війни в Україні і ракетних обстрілів Росії, показала, як знаходить спокій перед майбутніми пологами за кордоном.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти