StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Померла учасниця музичного проєкту Голос країни - крихітка-донька залишилася сиротою

4 січня 2023, 19:03
Катерина Давиденко "згоріла" від відомої хвороби.
Померла Катерина Давиденко
Померла Катерина Давиденко - співачка і учасниця 4 сезону шоу Голос країни / instagram.com/zebra_davidenko, pixabay.com

Осиротіла велика родина музичного проєкту Голос країни - у віці 28 років померла українська співачка Катерина Давиденко.

Про це повідомив співак і Народний артист України Іво Бобул на своїй сторінці в Facebook. "Померла хороша співачка, навчалася в естрадно-цирковій Академії, - Катерина Давиденко", - пише співак.

В Instagram Катерини шанувальники розповіли, що її життя забрала пневмонія. Без матері залишилася дев'ятирічна донька на ім'я Марія.

Катерина Давиденко брала участь у 4 сезоні музичного проєкту Голос країни (2014 рік). Тоді вона стала вихованкою команди зіркового тренера Святослава Вакарчука. На сліпих прослуховуваннях артистка виконала Virtual Insanity британського гурту Jamiroquai.

Раніше стало відомо про смерть Сергія Кузнєцова - композитор, поет-пісняр і творець ггурут Ласковый май помер у віці 58 років, всього через кілька місяців після смерті Юри Шатунова.

Також стала відома причина смерті Брюса Лі, яку медики шукали майже півстоліття - культовий артист помер раптово, що породило безліч фантастичних версій.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти