Українську телеведучу найняли на екзотичну "роботу" в Азії

20 січня 2021, 20:11
Телеведуча тревел-шоу "У кого більше?"Ольга Манько розповіла, як випадково влаштувалася на одну роботу, а виявилося, що послуги потрібні іншого характеру.
Ольга Манько
Ольга Манько / Instagram

Здавалося б - яку роботу може пропонувати дівчина іноземкам в Таїланді? Українська телеведуча Ольга Манько під час зйомок реаліті "У кого більше?", яке показує Новий канал, влаштовувалась помічницею з особливих доручень до тайки. Робота їй здалася хорошою, бо зазвичай доводиться працювати в умовах антисанітарії, на смітнику, або того гірше. Цього вимагають правила шоу - ведучих "закидають" в країну на 3 дні, і ті самі повинні шукати роботу, харчування і житло.

Цього разу виявилося, що це, скоріше, Посада "дрінк-баді", тобто "товаришка по чарці" на вечірках.

"Я просто писала заздалегідь багатьом місцевим жителям, що шукаю роботу, - розповідає дівчина. - Випадково натрапила на цю жінку, і вона погодилася мене прийняти. Приїхала до неї, а виявилося, що їй просто потрібна була людина, з якою можна затусити".читайте також"Тіло боліло два дні": телеведучий випробував на собі традиційну розвагу в Таїланді

відео дня

Спочатку дівчата поїхали на пляж, на пробіжку. Але закінчилося все не спортом, а келихом ігристого на березі океану. Роботодавиця Олі зізналася, що давно не була на побаченні, тому що не вміє знайомитися з чоловіками і фліртувати. Їй навіть шлюбні агентства не допомогли, тому українка надала свої послуги.

"Я запропонувала тайці угоду: за те, що знайду їй хлопця і влаштую побачення, вона подвоїть мені зарплату, - розповідає Оля. - Жінка погодилася. І ми знайшли хлопця прямо на пляжі. Вони з моєю тайською подругою обмінялися телефонами і призначили побачення".

Здавалося б для перемоги на шоу залишалося тільки, щоб хлопець прийшов на побачення, але тут Ольгу чекало розчарування через ненадійність знайомств на вулиці.

Чи перемогла Ольга на шоу " у кого більше?", чи ні, можна дізнатися в повному випуску шоу.

Всі нові випуски проекту виходять на Новому каналі по суботах о 12-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти