StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Українські дівчата найгарніші": супермодель Аліна Байкова показала ніжки в божевільному міні

19 вересня 2022, 18:04
Всесвітньо відома українська модель знялася в рекламній кампанії популярного бренду.
Аліна Байкова
Аліна Байкова в шкільній міні-спідниці знялася для бренду Miu Miu / instagram.com/alina_baikova

Українська супермодель зі світовим ім'ям Аліна Байкова, яка своєю красою підкорила навіть голлівудського плейбоя Леонардо Ді Капріо, взяла участь у зйомках італійського бренду жіночого одягу та аксесуарів високої моди Miu Miu (дочірня компанія модного дому Prada).

Обличчям Miu Miu в різні роки ставали такі відомі красуні, як Летиція Каста, Кірстен Данст, Кеті Холмс, Ванесса Параді, Ліндсі Лохан, Ель Фенніг та ін. Тепер цієї честі удостоєна і Байкова.

На її сторінці в Instagram з'явилася серія фотографій, на яких вона позує в готельному номері в наряді, що нагадує вбрання школярки.

відео дня

Наряд витриманий в стилі початку двохтисячних, в трендових кольорах останніх сезонів - біла міні-блузка, пісочний в'язаний кроп-топ, бежева міні-спідниця в складочку із заниженою талією. Укорочений одяг вдало підкреслив нескінченно довгі ноги моделі, взуті в босоніжки на масивному каблуці і платформі.

Раніше українська акторка Анна Кошмал в образі лісової феї в білосніжній міні-сукні з квіткових пелюсток похвалилася бездоганними формами.

Також зірка Playboy Даша Астаф'єва в колготках в сіточку і на високих підборах встала на карачки, щоб показати, як "правильно зустрічати коханого".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти