Українська телеведуча-вегетаріанка працювала на забої свиней під час чуми

8 лютого 2021, 20:30
Телеведуча Нового каналу у В'єтнамі терміново знайшла собі роботу по догляду за свинями, але виявилося, що вегетаріанка отримала не зовсім те, що шукала.
Анна Олицька
Анна Олицька / Новий канал

Українська телеведуча та інтерв'юер Аня Олицька потрапила на роботу, яка зажадала від неї не тільки фізичних зусиль, а й сили волі подолати свої переконання.

У недавньому випуску проекту "У кого більше?" з В'єтнаму дівчатам-ведучим потрібно було всю свою силу волі мало не на кожній роботі кожного з троьх днів. Складно було і морально, і фізично. Поки Анастасія Кошман рилася в гнилій рибі і мертвих черв'яках-шовкопрядах, вегетаріанка Аня Олицька розповіла нам, як намагалася впоратися з теплим свіжим м'ясом під час роботи на свинофермі.

"Мені запропонували за цілу зміну на свинофермі лише 100 тисяч донгів, трохи більше, ніж сто гривень. Погодьтеся, що це просто "копійки", – каже ведуча. – Я попросила більші гроші. Хоча б 200 тисяч донгів. Трішки прикрасила ситуацію, сказавши, що не новачок, а свинарка з досвідом – працювала у Мексиці на хайтек-свинофермі. Вмовила врешті на 150 тисяч донгів, але й це було під питанням".читайте такожУкраїнська телеведуча мало не знепритомніла в оточенні роздягнених чоловіків

відео дня
Анна Олицька
Анна Олицька на свинофермі / прес-служба Нового каналу

Відчай від невеликої зарплати-тільки квіточки в порівнянні з тим, що очікувало Аню в процесі роботи - в країні якраз епідемія африканської свинячої чуми.

"Біля свиней стояв жахливий сморід, але потрібно було себе пересилити та працювати, – розповідає ведуча. – Основні обов’язки – помити тварину водою зі шлангу та почистити її щіткою. Працівник ферми, якому я допомагала, пояснив, що це, щоб вберегти свиней від африканської чуми. Ви уявіть! Він розповів, що на час зйомок у В’єтнамі вирувала ця хвороба. А за місяць до нашого приїзду на свиноферму від неї там померло аж п’ять тварин".

Анна Олицька
Анна Олицька / прес-служба Нового каналу

Аня зібрала всю волю в кулак і виконала свої завдання. Але на цьому пригоди не закінчилися.

"Виявляється, обов’язком кожної свинарки на фермі є ще й оброблення свіжого м’яса, – каже ведуча. – Треба було порізати ще теплу свинину та попакувати її для поставок у ресторани. Мені було дуже складно виконати це завдання, адже я не їм м’яса, бо вегетаріанка. А тут на прилавку, просто переді мною, – теплі шматки м’яса та ціла свиняча голова".

Анна Олицька
Анна Олицька / прес-служба Нового каналу

Атмосфера в повітрі була, м'яко кажучи, напружена: роботодавець стояв над душею і шкодував, що погодився на велику ставку за роботу, називаючи поведінку ані неадекватною.

А сама ведуча ніяк не могла взяти себе в руки і взятися голими руками за м'ясо. Як закінчилися "каруселі", і скільки все ж заробила на свинофермі Аня Олицька, можна подивитися в повному випуску реаліті "У кого більше?" з В'єтнаму на Новому каналі і на YouTube Нового каналу.

Нагадаємо, що нові серії проекту "У кого більше?" виходять щосуботи о 12:00 в ефірі телеканалу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти