StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська ДНК: шоумен-воїн Даніель Салем показав вражаюче татуювання на спині

27 грудня 2023, 21:56
На могутній спині Салема тепер увічнена його любов до України.
Даніель Салем
Даніель Салем зробив татуювання на спині в українському стилі / колаж: Главред, фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Український актор, ведучий і військовий Даніель Салем має на тілі безліч татуювань. Для власників подібних малюнків вони, як правило, мають особливе значення. Ось і шоумен вирішив прикрасити своє тіло тим, що ніколи не зітреться - новим татуюванням він увічнив українську ДНК, яка тече в його жилах.

У своєму блозі в Instagram Салем показав процес нанесення символічного малюнка. Місце для тату він вибрав болюче - по всій його спині розтягнувся український орнамент.

На відео показано, що 6 годин сеансу були наповнені болем, коли майстер наносив малюнок в області лопаток і ребер. В іншому військовий залишився задоволений і процесом, і результатом.

"Зробив собі подарунок на Різдво! У моїх венах тече українська ДНК і коли я прийшов з цією ідеєю до хлопців їм сподобалася задумка тату, і одразу взялися за роботу! Сеанс тривав 6 годин. З них боляче було хвилин 40, нарізка саме з цього часу коли майстер працював в районі ребер та лопатки, весь інший час було дуже весело та душевно", - розповів Даніель Салем.

Дивіться відео, як Даніель Салем набиває татуювання з "українською ДНК":

Раніше українська співачка та блогерка Раміна Есхакзай вперше зізналася, чому розійшлася з нареченим, юристом Євгеном Проніним. Пара була разом 5 років і навіть планувала весілля.

Також співак Melovin розповів, чи перебуває зараз у романтичних стосунках. Артист зазначив, що, серед іншого, він із задоволенням і вдячністю приймає залицяння шанувальників і шанувальниць.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти