StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вдарилася в релігію і зникла з екранів: як виглядає зірка "Не родись красивой"

31 січня 2023, 15:01оновлено 31 січня 2023, 16:51
Актриса здивувала своїм зовнішнім виглядом в черговий раз. Вона пропадає, але знову з'являється в незвичайному образі.
Неллі Уварова
Неллі Уварова / Facebook.com

Російська актриса Неллі Уварова, яка зіграла в колись популярному серіалі "Не родись красивой", пропала з екранів: вона не знімається в кіно, не бере участі в телевізійних проектах, а також кажуть, що вона "вдарилася" в релігію і змінилася до невпізнання.

"Актриса практично не користується косметикою, віддає перевагу мішкуватому непоказовому одягу. У 2020 році знаменитість і зовсім поголилася налисо. ЗМІ писали, що вона почала активно волонтерити і пішла в релігію", - написав "Обозреватель".

Вдарилася в релігію і зникла з екранів: як виглядає зірка 'Не родись красивой'
Неллі Уваров. Скріншот

Відомо, що актриса і так носила в житті мішкуваті наряди не яскравих кольорів. Але в 2021-му, актриса навідалася в прошраму "Вечірній Ургант", де виглядала зовсім інакше. Вона перефарбувала волосся в попелястий блонд, а також одягла шпильки.

відео дня

Крім того, у 2022-му році, Уварова схудла на 10 кг, змінила зачіску і помітно помолодшала. Шанувальники думають, що актриса так різко змінила імідж заради ролі.

Нагадаємо, раніше 33-річна українська актриса, зірка серіалу "кріпосна" і колишня учасниця реаліті-шоу"Холостячка" Ксенія Мішина побалувала фанатів свіжими знімками, зробленими в спортзалі. Вони з'явилися в розділі Instagram Stories.

Дівчина знялася сидячи - попередньо розвівши ноги і поставивши між ними велику сталеву гантелю.

"Будь-яка мета, мрія, стан приходять/збуваються через працю і складності. Головне, щоб ви дійсно цього хотіли. Тоді ви з легкістю сформулюєте мотивацію та інше ставлення до складнощів", – написала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти