StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ксенія Мішина розповіла, в чому секрет її ідеальної фігури

19 листопада 2022, 14:08
Як каже Ксенія Мішина, свій день вона зазвичай починає з контрастного душу і рекомендує регулярно випивати склянку теплої води натщесерце.
Мішина
Ксенія Мішина розповіла, в чому секрет її ідеальної фігури / Колаж фото Instagram

Відома українська актриса, зірка серіалу "Кріпосна" і колишня героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася з передплатниками секретом своєї стрункої фігури. Детальні інструкції дівчина залишила на своїй сторінці в Instagram.

Як каже Мішина, свій день вона зазвичай починає з контрастного душу. Адже, за її словами, ранкові ритуали задають настрій на весь день. А потім вона робить комплекс простих вправ на втягування живота - так званий "вакуум".

Після цього Мішина зазначає, що дуже важливо вживати достатню кількість рідини. Сама вона рекомендує регулярно випивати склянку теплої води натщесерце. А потім - плавно переходити до медитативних практик. Сама актриса ними захопилася в останні кілька років. Мішина каже, що такі практики допомагають їй налаштувати себе на позитивну енергію і свідомість на цілий день.

відео дня
Мішина

Нагадаємо, раніше відома українська попспівачка MamaRika (справжнє ім'я - Анастасія Середа) похвалилася спортивною, підтягнутою фігурою у спокусливій білизні через рік після пологів.

Інша молода мама, дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна, також не залишилася за бортом і засвітила свої пікантні форми в леопардовому купальнику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти