Учасниця Топ-моделі і шоу Пацанки випускає свою лінію косметики для жінок

19 серпня 2020, 10:54оновлено 21 серпня 2020, 17:29
Героїня реаліті Нового каналу Владислава Роговенко працює над створенням власних засобів по догляду за волоссям і тілом.
Влада Роговенко
Влада Роговенко / Прес-служба

Вагітна учасниця Від пацанки до панянки, поки її молодий чоловік в далекому плаванні, встигає і ремонт в квартирі робити, і до появи первістка готуватися. Вона недавно зізналася, що дуже боїться і переживе через пологи, що наближаються, на відміну від батька дитини і її чоловіка Олександра.

А днями Владислава Роговенко розповіла, що ще і розробляє власну косметичну лінію. Це будуть засоби по догляду за волоссям і тілом. І зараз все знаходиться на завершальному етапі.

"Шампунь, бальзам, маска, скраб, бомбочки для ванни і масло для тіла - все буде продаватися за доступними цінами", - анонсувала "пацанка".

відео дня

Раніше дівчина зізнавалася, що працює над косметичної лінійкою і витрачає на це чимало сил і часу. читайте такожВагітну учасницю від пацанки до панянки кинув хлопець

Влада Роговенко
Влада Роговенко готує свою лінію косметики / Прес-служба

"Дуже багато всього вкладено в цю ідею, в тому числі і нервів. Але продукти сто відсотків повинні сподобатися. Я перепробувала все на собі. І в першу чергу робила акцент на якість. Все найефективніше зібрала у своїй лінійці", - розповіла учасниця Від пацанки до панянки і Топ-модель по-українськи - успішних проектів, які готує Новий канал.

Дату виходу косметичних засобів від Владислави Роговенко "пацанка" не назвала, як ще й не знає про дату своїх пологів. Але пообіцяла, що це буде вже найближчим часом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти