StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вбивця-син чокнутої "Червоної шапочки" став захищати актрису "Сватів"

7 грудня 2023, 15:00
4161
Путініст і вбивця намагається знайти хоч найменший привід, щоб про нього говорили.
Путіністка Поплавська знову напала на Пугачову
Путіністка Поплавська виховала "гідного" терориста / Колаж Главред, фото Instagram / the_yana_poplavskaya

Син чокнутої путіністки Яни Поплавської, яка прославилася завдяки єдиній у своєму житті ролі в дитячому фільмі "Червона Шапочка", заступився за актрису-путіністку Олесю Железняк.

Жінка, яка знімалася в українському серіалі "Свати", публічно висловила свою підтримку окупантам на чолі з терористом Путіним. Нещодавно через свою підтримку російських окупантів, актрису не затвердили на роль в одній з картин через актора, який не підтримує війну.

Климу Поповському не вистачило духу йти на фронт, тому він відправився на окупований Донбас в якості режисера. Як пише пропагандистське видання "Стархіт", Поплавський почав обурено кукурікати.

відео дня

"Треба заяву в прокуратуру писати на цього актора, який дискредитує образ російського воїна. Жорстко треба чинити, впроваджувати закони воєнного часу. Держава повинна цим зайнятися. Коли ми намагаємося світом щось вирішити, то багатонаціональних росіян завжди хочуть обдурити і переводять. Чекають, коли прокинеться наш внутрішній ведмідь... а коли він прокидається, всі біжать в нори будь - якого розміру, ховають свої голови і тихо пищать: "не треба, будь ласка",-філософствує "герой" - окупант.

Окупант і вбивця мріє, щоб "росіяни об'єдналися". "А ти, гад, який скомпрометував хорошу актрису... не знаю твоє ім'я, але ти гад. Тобі немає місця в кінематографі, дуже кльово було б дізнатися, хто ти. В майбутньому у тебе не буде Кіно — це точно", - мріє режисер-невдаха.

Нагадаємо, раніше російська актриса-путіністка Яна Поплавська, відома насамперед як виконавиця ролі Червоної шапочки, "наїхала" на Ані Лорак.

Нагадаємо, раніше російська актриса Яна Поплавська, яка за свою кар'єру не зіграла нічого значніше Червоної шапочки, коли була ще дитиною, тепер вдарилася в ура-патріотизм і випинала свого старшого сина, у якого є довідка про непридатність, на фронт.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти