StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Пугачової і Галкіна хочуть забрати дітей за засудження війни в Україні

7 жовтня 2022, 16:57
У Росії придумали причину, що позбавити Лізу і Гаррі зіркових батьків.
Максим Галкін, Алла Пугачова
Максим Галкін, Алла Пугачова / instagram.com/maxgalkinru/

Співачка Алла Пугачова і Максим Галкін не на жарт розлютили росіян, висловивши негативне ставлення до військового вторгнення Росії в Україну.

Після критики країні-агресору закликають переходити до дій. Прокуратура Московської області вже проводить перевірку за фактом заяви про порушення прав Єлизавети і Гаррі.

Російський юрист Ярослав Михайлов заявив, що Галкін нібито може заподіяти психічний збиток спадкоємцям

відео дня

"У ЗМІ регулярно публікується інформація щодо громадянина Галкіна Максима Олександровича, 18 червня 1976 р.н., уродженця Наро-Фомінського р-ну Московської області, проживає у селі Грязь Одинцовського району, про те, що 1) він є гомосексуалістом і 2) про негативні його висловлюваннях про проведену СВО. При цьому Галкін виховує двох неповнолітніх дітей: дочку Єлизавету і сина Гаррі, народжених 18 вересня 2013 року сурогатною матір'ю. Виховання малолітніх дітей в сім'ї гомосексуаліста, безсумнівно, завдасть шкоди їх психічному і фізичному вихованню. У зв'язку з чим вважав би про необхідність вжиття заходів щодо припинення виховання малолітніх дітей гомосексуалістом Галкіним", - видав Михайлов.

Раніше стало відомо, що російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

Радник офісу президента Олексій Арестович висловив підтримку і захоплення Примадонною в її бажанні бути визнаною іноагентом в РФ слідом за її чоловіком, Максимом Галкіним, який дотримується антивоєнних поглядів.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти